Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om de bestelling retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Mocht je een deel van de bestelling retourneren dan krijg je het bedrag van het betreffende product gecrediteerd.
De kosten voor retour van jou naar Liefde voor hout zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 4,10 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Let op dat de verzendkosten hoger kunnen zijn voor grotere pakketten.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, dien je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking te retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@liefdevoorhout.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het product retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Indien het product, die je via deze webwinkel koopt, een product op maat betreft, is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Kan ik je helpen?